Nieuwe trailer Amazon serie I Love Dick met Kathryn Hahn en Kevin Bacon

Amazon Studios heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de Jill Soloway’s serie I Love Dick. Deze kun je hieronder bekijken. De serie is gebaseerd op Chris Kraus’ cult klassieker uit 1997. Chris en Sylvere hebben een moeizaam huwelijk. Beide worden verliefd op dezelfde charismatische professor uit Marfa. Deze professor heet Dick…

I Love Dick serie

Chris (Kathryn Hahn) is een gefrustreerde filmmaker uit New York. Samen met haar echtgenoot Sylvère Lotringer (Griffin Dunne) brengen ze na een etentje de nacht door bij Dick (Kevin Bacon). Chris voelt dat er iets is tussen haar en Dick. Samen met Sylvère begint ze hem brieven te schrijven, die ze in eerste instantie niet verzenden. Wanneer Dick hun berichten onbeantwoord laat, krijgt hij langzamerhand de functie van een dagboek dat Chris in staat stelt de problemen van haar leven en relaties bloot te leggen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin Bacon, Kathryn Hahn, Griffin Dunne, Roberta Colindrez, Lily Mojekwu.

I Love Dick is een komedieserie van de zender Amazon en bedacht door Joey Soloway en Sarah Gubbins. De reeks is gebaseerd op gelijknamige boek van Chris Kraus.

I Love Dick is te te zien vanaf 12 mei 2017.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter