Nieuwe trailer Disney & Pixar’s Coco

Nieuwe 'Day of the Dead' poster Disney & Pixar's CocoDisney•Pixar heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende film Coco. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube bvomHFZO0mk]

In Coco volgen we de belevenissen van dit Mexicaanse jochie, dat dol is op muziek maar de pech heeft op te groeien in een familie waar dat geen pluspunt is. Een voorouder werd ooit vervloekt vanwege muziek en sindsdien heeft Miguels familie er alles aan gedaan muzikaliteit uit te bannen. Desondanks is Miguel een begaafde knul, die bovendien een band deelt met de legendarische zanger Ernesto de la Cruz. Als hij die probeert te imiteren belandt hij in het Land der Doden, waar hij zijn voorouders en hun haat voor muziek leert begrijpen. Bovendien kan hij om hun zegen vragen om toch zijn muzikale droom na te jagen. Als hij tenminste ooit uit deze mystieke wereld kan ontsnappen.

De stemmencast bestaat uit Anthony Gonzalez, Ana Ofelia Murguia, Renée Victor, Jaime Camil, Sofía Espinosa, Luis Valdez, Lombardo Boyar, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Edward James Olmos, Alanna Ubach, Selene Luna, Alfonso Arau, Herbert Siguenza, Octavio Solis, Gabriel Iglesias, Cheech Marin en Blanca Araceli.

Toy Story 3‘s Lee Unkrich zal de film regisseren, tezamen met Adrian Molina. Laatstgenoemde schreef tevens het scenario. Vanaf 27 november 2017 draait Coco in de Nederlandse bioscopen.