Nieuwe trailer en poster Red Sparrow met Jennifer Lawrence

20th Century Fox heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Red Sparrow, de aankomende actie thriller met Jennifer Lawrence. Bekijk deze hieronder.

Nieuwe trailer en poster Red Sparrow met Jennifer Lawrence

Red Sparrow trailer

In het huidige door president Vladmir Putin geregeerde Rusland, moet Russisch geheim agente Dominika Egorova (Lawrence) zien te overleven in de post-Sovjet jungle van de geheime diensten. Tegen haar wil krijgt ze de opdracht om te fungeren als een ‘Sparrow’, een getrainde verleidster. Aan Dominika nu de taak om de Amerikaanse CIA-agent Nathaniel Nash te verleiden. Nash is een contactpersoon van de belangrijkste Russische spion, die de Russen hoe dan ook willen ontmaskeren.

Naast Lawrence zijn er rollen voor Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker en Jeremy IronsFrancis Lawrence, die Jennifer Lawrence eerder regisseerde in de laatste drie Hunger Games-films, zal Red Sparrow regisseren. Het scenario werd geschreven door Eric Warren (American Hustle) en Justin Haythe (Revolutionary Road). Chernin Entertainment zal de film samen met Steve Zaillian en Garrett Basch produceren.

Red Sparrow draait vanaf 1 maart 2018 in de bioscoop.