Nieuwe trailer en poster voor 21 Bridges met Chadwick Boseman

STX Films heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende actiefilm 21 Bridges van producenten Anthony Russo en Joe Russo. Bekijk deze hieronder.


21 Bridges met Chadwick Boseman

De film is geregisseerd door Brian Kirk (Luther, Game of Thrones) en geschreven door Adam Mervis en volgt een onteerd NYPD detective, gespeeld door Chadwick Boseman.

Als NYPD rechercheur Simpson (Chadwick Boseman) een operatie verknalt, krijgt hij nog één laatste kans om zijn baan te redden. Samen met zijn collega’s moet hij op Manhattan een voortvluchtige ‘cop killer’ zien in te rekenen. Naarmate de nacht vordert, moeten er steeds extremere maatregelen worden genomen. Voor het eerst in de geschiedenis van New York worden alle 21 bruggen gesloten, zodat de moordenaar geen kant meer op kan. Zo wordt Manhattan voor één nacht een afgesloten eiland en is de jacht op de moordenaar geopend…

Andere rollen in de film zijn er voor J.K. Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Marokko Omari, Keith David en Stephan James.

Anthony Russo en Joe Russo (Avengers: Infinity War) produceren met Boseman en productiepartner Logan Coles, met Mike Larocca als uitvoerend producent.

21 Bridges draait vanaf 21 november in de Nederlandse bioscopen.