Nieuwe trailer en poster voor de film Greenland met Gerard Butler

STX Entertainment heeft een nieuwe poster en trailer vrijgegeven voor de film Greenland, een nog te verschijnen rampenfilm met in de hoofdrol Gerard Butler (300, Fallen franchise, Den of Thieves). In de film worstelt een familie, geleid door Butler’s John Garrity, om te overleven in het licht van een catastrofale natuurramp. Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken!

Greenland

De film Greenland

Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen heeft John Garty (Gerard Butler) slechts vier dagen tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.

In de film zijn er ook rollen voor Morena Baccarin (Homeland, V, Deadpool), Scott Glenn (The Hunt for Red October, The Silence of the Lambs, Backdraft), Andrew Bachelor (When We First Met, The Babysitter, Coffee & Kareem), David Denman (Brightburn, The Office, Puzzle).

Greenland werd geregisseerd door Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen, Snitch, Felon) en is geschreven door Chris Sparling (Buried, The Sea of ​​Trees, The Atticus Institute).

Greenland wordt uitgebracht in augustus 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter