Nieuwe poster voor Gunpowder Milkshake

Netflix en Studiocanal hebben de nieuwe poster vrijgegeven voor Gunpowder Milkshake, de aankomende actiethrillerfilm met in de hoofdrollen Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Carla Gugino en Michelle Yeoh. Bekijk de poster hieronder. De film zal zijn in de VS op 14 juli in première gaan op Netflix. Ondertussen plant Studiocanal een bioscooprelease in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland op 21 juli.

Gunpowder Milkshake trailer

Gunpowder Milkshake 

Sam (Karen Gillan) was pas twaalf jaar oud toen haar moeder Scarlet (Lena Headey), een vooraanstaande sluipmoordenaar, gedwongen werd om haar te verlaten. Sam werd opgevoed door ‘The Firm’ – de meedogenloze misdaadorganisatie waar haar moeder voor werkte. Nu, vijftien jaar later, is Sam in haar moeders voetsporen getreden en uitgegroeid tot een gevreesde huurmoordenaar. Ze gebruikt haar ‘talenten’ om de gevaarlijke rotzooi van The Firm op te ruimen en is even efficiënt als trouw. Maar wanneer een gevaarlijke opdracht verkeerd gaat, moet Sam kiezen tussen haar werk voor The Firm en het leven van een onschuldig achtjarig meisje – Emily (Chloe Coleman). Nu ze zelf een doelwit is heeft Sam maar één optie om te overleven: zich herenigen met haar moeder en haar levensgevaarlijke medewerkers: The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino). Deze drie generaties vrouwen moeten elkaar nu leren vertrouwen, het opnemen tegen The Firm en haar aanhangers, en keihard ingaan tegen iedereen die ze in de weg staat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Carla GuginoMichelle Yeoh, Paul Giamatti, Adam Nagaitis en Michael Smiley.

De regie is in handen van Navot Papushado op basis van een scenario dat hij samen met Ehud Lavski schreef. Andrew Rona en Alex Heineman van The Picture Company produceren als onderdeel van hun algehele deal met Studiocanal. Er is ook bevestigd dat Studiocanal al is begonnen met het plannen van een mogelijk vervolg.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter