Nieuwe trailer en poster voor Roland Emmerich’s Moonfall

Lionsgate heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Moonfall, het sci-fi rampenepos van filmmaker Roland Emmerich. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Moonfall zal vanaf 3 februari 2022 in de Nederland te zien zijn.

Moonfall

 

Moonfall trailer

In Moonfall wordt de maan door een mysterieuze kracht uit zijn baan om de aarde geslagen en zet deze op ramkoers met het leven op aarde zoals wij dat kennen. Met slechts enkele weken voor de inslag en de wereld op de rand van vernietiging, is NASA-directeur en voormalig astronaut Jo Fowler (Halle Berry) ervan overtuigd dat ze de sleutel heeft om ons allemaal te redden – maar slechts één astronaut uit haar verleden, Brian Harper (Patrick Wilson) en complottheoreticus KC Houseman (John Bradley) geloven haar. Deze onwaarschijnlijke helden zullen een onmogelijke laatste wanhopige missie in de ruimte ondernemen, waarbij ze iedereen van wie ze houden achterlaten, om er vervolgens achter te komen dat onze maan niet is wat we denken dat het is.

De cast bestaat uit Halle Berry (John Wick: Parabellum), Patrick Wilson (The Conjuring, Aquaman), John Bradley (Game of Thrones), Michael Pena (Ant-Man) en Donald Sutherland (The Hunger Games, Space Cowboys). Andere rollen zijn er voor Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak.

Naast het regisseren van Moonfall is Roland Emmerich ook een van de schrijvers van de film, samen met Harald Kloser & Spenser Cohen.

Moonfall zal vanaf 3 februari 2022 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter