Nieuwe trailer en poster voor vervolg Hitman’s Wife’s Bodyguard

Lionsgate heeft de trailer uitgebracht voor Hitman’s Wife’s Bodyguard, het vervolg op de populaire komedie The Hitman’s Bodyguard uit 2017. De film moet op 22 juli in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Bekijk de trailer en poster hieronder!

The Hitman’s Wife’s Bodyguard
Hitman’s Wife’s Bodyguard

Na het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Waar in deel één te zien was hoe Bryce gedwongen moest samenwerken met zijn aartsvijand Kincaid, is het duo drie jaar later opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia (Salma Hayek) te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. In een bizar kat-en-muisspel met hun maniakale tegenstander (Antonio Banderas), vliegen de kogels, ontploffingen en achtervolgingen je opnieuw om de oren.

Hitman’s Wife’s Bodyguard wordt geregisseerd door Patrick Hughes en het scenario is afkomstig van Tom O’Connor.

De hoofdrollen in Hitman’s Bodyguard 2 worden gespeeld door Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman, Frank Grillo, Caroline Goodall, Rebecca Front, Gabriella Wright, Alice McMillan, Kristofer Kamiyasu, Tom Hopper, Blake Ritson, Richard E. Grant.

Matt O’Toole van Millenium Media en Les Weldon van Campbell Grobman Film produceren het vervolg.

Hitman’s Wife’s Bodyguard moet op 22 juli in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter