Nieuwe trailer en trailer voor serie Pam and Tommy

Hulu heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de serie Pam and Tommy met Lily James (Baby Driver) en Sebastian Stan (The Falcon and the Winter Soldier) als Pamela Anderson en Tommy Lee. Bekijk de trailer hieronder. In Nederland zal Pam and Tommy op 2 februari 2022 op Disney Plus verschijnen.

Pam and Tommy

Pam and Tommy trailer

Het vertelt het verhaal van de tumultueuze relatie tussen de Motley Crüe drummer / mede-oprichter en de voormalig Baywatch-ster/model, inclusief het beruchte incident waarin hun huwelijksreis sekstape werd gestolen en vervolgens gelekt naar het publiek. Hoewel dit onderdeel is van de reeks zal het verhaal niet focussen op het schandaal, maar eerder hun relatie onderzoeken en teruggaan naar hun huwelijk na slechts 96 uur elkaar te kennen.

Naast Stan en James bevat de cast ook Seth Rogen (An American Pickle, This is the End) als de man die de sekstape van het stel heeft gestolen en deze heeft verkocht. Rogen zal het project ook produceren met zijn Point Gray-partner Evan Goldberg via hun banner naast Dylan Sellers via Limelight, Dave Franco en Sue Naele en Megan Ellison bij Annapurna. Bronnen melden dat Rogen en Goldberg’s Point Gray degenen zijn die het project leiden en het naar het streamingplatform hebben gebracht.

De serie met acht afleveringen is geregisseerd door Craig Gillespie en is geschreven door Rob Siegel. Pam & Tommy is vanaf 2 februari 2022 te zien op Hulu. In Nederland zal Pam and Tommy op 2 februari 2022 op Disney Plus verschijnen.

Pam and Tommy kijken

De reeks Pam & Tommy, over de beroemdste sekstape ooit, is vanaf 2 februari 2022 te zien op Disney Plus. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Pam & Tommy.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter