Nieuwe trailer Godzilla: King of the Monsters

Warner Bros. heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Godzilla: King of the Monsters! Deze kun je hieronder bekijken.

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige inspanningen van het crypto-zoölogische agentschap Monarch terwijl diens leden het opnemen tegen een batterij van gigantische monsters, waaronder de machtige Godzilla, die botst met Mothra, Rodan, en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze oude superspecies weer opstaan, strijden ze allemaal om suprematie, waardoor het bestaan ​​van de mensheid in de balans blijft hangen.

Godzilla: King of the Monsters is onderdeel van Legendary en Warner Bros.‘s cinematic MonsterVerse. De eerste Godzilla-film werd geregisseerd door Gareth Edwards en bracht wereldwijd 529 miljoen dollar in het laatje. Onderdeel van het MonsterVerse zijn verder de films Kong: Skull Island (2017) en het in 2020 te verschijnen Godzilla vs King Kong.

De film heeft hoofdrollen voor Vera FarmigaMille Bobby BrownKyle ChandlerZhang ZiyiSally HawkinsCharles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds, Bradley Whitford en Ken Watanabe. De film wordt geregisseerd door Michael Dougherty. Tevens schreef hij het scenario samen met Zach Shields. Godzilla: King of the Monsters is vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop te zien.