Nieuwe trailer Horrible Bosses 2

New Line Cinema en Warner Bros. Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van Horrible Bosses 2. De sequel op de komedie uit 2011. Deze werd geregisseerd door Sean Anders en bevat hoofdrollen voor Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Chris Pine en Christoph Waltz.

Nick, Dale en Kurt besluiten in de sequel zelf de baas te worden. Ze beginnen hun eigen bedrijf, maar een gladde investeerder staat dit in de weg. Vandaar dat de heren een plan bedenken om de zoon van de investeerder te kidnappen en op deze manier weer de baas van hun eigen bedrijf te worden. Horrible Bosses 2 komt uit op 27 november.

Horrible Bosses 2

Horrible Bosses 2

In Horrible Bosses 2 hebben Nick, Dale en Kurt er genoeg van om gecommandeerd te worden en besluiten ze voor zichzelf te beginnen. Maar al snel raken ze hun bedrijf kwijt aan een gladde investeerder. De wanhoop nabij, en zonder enige juridische poot om op te staan, bedenken de drie beginnend ondernemers een plan om de zoon van de investeerder te ontvoeren om zo hun bedrijf weer terug te krijgen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Chris Pine, Christoph Waltz.

De film is geregisseerd door Sean Anders op basis van een scenario door Anders en John Morris.

Horrible Bosses 2 komt uit op 27 november.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter