Nieuwe trailer The Last Ship seizoen 3

TNT heet een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Last Ship seizoen 3. Bekijk deze hieronder. Het nieuwe seizoen van de door Michael Bay geproduceerde serie zal 13 afleveringen krijgen, waarvan de eerste twee op 12 juni worden uitgezonden. TNT zet afleveringen de dag na uitzending op zijn VOD-kanalen en TNT-apps.

De serie is gebaseerd op het boek van William Brinkley en speelt zich af op een de fregat USS James. Centraal staan de avonturen van Kapitein Chandler (Eric Dane) en zijn crew. Zij zijn een van de weinig nog levende mensen en zoeken naar andere overlevenden.

Het team van Nathan James verschuift hun aandacht naar Azië nadat President Michener geruchten heeft gehoord over de Chinese leider die het “Scott geneesmiddel” verzamelt in plaats van het te geven aan de mensen in zijn gebied. Michener stuurt Chandler naar een wereldtop om deze bewering uit te zoeken en ook om uit te zoeken of het gerucht, over een mogelijke mutatie van het originele virus dat een nieuwe uitbraak heeft veroorzaakt in Japan, klopt.

The Last Ship heeft hoofdrollen voor Eric Dane (Grey’s Anatomy), Adam Baldwin (Chuck), Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Charles Parnell.