Nieuwe trailer Mr. Holmes met Ian McKellen

Bekijk een nieuwe trailer van de film Mr. Holmes van regisseur Bill Condon. Waarin we Ian McKellen zien als de bekende detective Sherlock Holmes op 93 jarige leeftijd. Bekijk de Mr. Holmes trailer hieronder.

Mr. Holmes trailer

In 1947 woont een 93-jarige Sherlock Holmes (Ian McKellen) met zijn huishoudster (Laura Linney) en haar zoontje in een afgelegen Sussex boerderijtje waar hij honingbijen houdt, in een dagboek schrijft en worstelt met zijn verminderde geheugen. Maar in de nadagen van zijn leven blijft de oude speurneus nog steeds gefascineerd door een onopgeloste zaak rondom een prachtige jonge vrouw en stelt zichzelf vragen over het leven, de liefde en de grenzen van de geest om iets wel of niet zeker te weten.

In de film speelt Ian McKellen (Lord of the Rings– en X-Men-films) de detective Sherlock. Andere rollen zijn er voor Laura Linney, Milo Parker, Hiroyuki Sanada, Hattie Morahan, Philip Davis.

Het script schreef Bill Condon samen met The Duchess-schrijver Jeffrey Hatcher, gebaseerd op het boek A Slight Trick Of The Mind van auteur Mitch Cullin.

Mr. Holmes verschijnt waarschijnlijk volgend jaar.