Nieuwe trailer Netflix’ Julie’s Greenroom

De legendarische actrice Julie Andrews, bekend van Mary Poppins en The Sound of Music, krijgt op Netflix haar eigen serie. In Julie’s Greenroom maakt Andrews samen met een aantal beroemde gasten haar nieuwe leerlingen, de greenies, wegwijs in de wereld van de podiumkunsten. Bekijk hieronder de trailer.

Julie’s Greenroom

Andrews speelt de rol van Ms. Julie, de directrice van Wellspring Center for the Performing Arts waar ze kinderen in de ‘Greenroom’ lesgeeft over podiumkunsten, samen met haar assistent Gus (Giullian Yao Gioiello). De kinderen in haar klas zijn de ‘Greenies’ en worden gespeeld door marionetten gebouwd door de beroemde Jim Henson’s Creature Shop.

Gedurende het seizoen verwelkomt Ms. Julie een heleboel bekende gasten die hun talent en inspiratie delen met de Greenies. Zo maken Alec Baldwin, Sara Bareilles, Joshua Bell, Tituss Burgess, Carol Burnett, Chris Colfer, Robert Fairchild, Josh Groban, David Hyde Pierce, Bill Erwin, Ellie Kemper, Idina Menzel, Tiler Peck en Stomp hun opwachting.

Julie’s Greenroom verschijnt op 17 maart exclusief op Netflix en bevat 13 afleveringen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter