Nieuwe trailer Netflix’s Dark

Our darkest secrets are always revealed in time. Netflix heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor hun eerste Duitse original serie Dark. Bekijk deze hieronder. De serie gaat op 1 december in première.

Nieuwe trailer Netflix's Dark

Dark draait om de gebeurtenissen in het Duitse plaatsje Winden die zich afspelen in het jaar 2019. In dat jaar verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen uit het dorpje. De serie draait primair om 4 gezinnen die over 3 generaties met elkaar vervlochten zijn. Vanaf de opening van de kerncentrale in 1953 blijkt er in het grottenstelsel van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 en 66 jaar geleden. Middels deze gangen kunnen personen in de tijd reizen en het heden beïnvloeden.

De serie is gemaakt door Baran bo Odar en Jantje Friese, en heeft hoofdrollen voor Oliver MasucciKaroline Eichhorn en Jördis Triebel.

Dark is geregisseerd door Baran bo Odar (Who Am I – No System is Safe). De serie is een angstaanjagende mysterie-drama: een ingewikkelde puzzel vol wendingen.

Dark ging in première tijdens het Toronto International Film Festival 2017.