Nieuwe trailer Netflix’s Maniac met Emma Stone & Jonah Hill

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de donkere komedie serie Maniac, met in de hoofdrollen Emma Stone (La La Land), Jonah Hill (21 Jump Street) en Justin Theroux (The Leftovers). Bekijk de trailer hieronder.

Maniac met Emma Stone & Jonah Hill

Maniac is gebaseerd op de Noorse serie uit 2014 en speelt zich grotendeels af in de fantasiewerelden van de karakters die Hill en Stone spelen. Justin Theroux zal de rol van James Mantleray spelen.

Maniac vertelt het verhaal over Annie Landsberg en Owen Milgrim, twee vreemdelingen die een mysterieus, medisch proces volgen, ieder van hen om een andere reden. Annie gaat doelloos en ontevreden door het leven na het verbroken contact met haar moeder en zus. Owen, de vijfde zoon van een rijke familie uit New York, worstelt al zijn hele leven met schizofrenie. Hun levens verlopen niet zoals ze hadden gepland en alleen de komst van een nieuwe, radicale behandeling in de medische wereld zou hun brein weer kunnen herstellen.

De serie heeft rollen voor Emma Stone, Jonah Hill, Justin Theroux, Sally Field, Sonoya Mizuno, Aaralyn Anderson, Geoffrey Cantor, Julia Garner, Josh Pais, Jemima Kirke en Rob Yang.

Emmy-winnaar Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective) regisseerde alle afleveringen. De serie is geschreven door Patrick Somerville.

Maniac is uitvoerend geproduceerd door Stone, Hill en Fukunaga en is vanaf 21 september 2018 te zien op Netflix.