Nieuwe trailer Night at the Museum: Secret of the Tomb

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Night at the Museum: Secret of the Tomb, de derde film in de franchise geregisseerd door Shawn Levy. In Night at the Museum: Secret of the Tomb komen Larry en zijn museumvrienden terecht in het Egyptische deel van een bekend museum in Londen. Een en ander blijkt niet pluis en ze worden ertoe gedwongen een mysterie op te lossen. In Nederland draait de film vanaf 5 februari in de bioscoop.

Night at the Museum: Secret of the Tomb

’s Nachts staat de wereld op zijn kop in het meest hilarische avontuur tot nu toe! Lach nog één keer om Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson and Rebel Wilson in Night at the Museum 3: Secret of the Tomb. Het magische tablet dat ervoor zorgt dat de museumstukken na sluitingstijd tot leven komen, begint af te brokkelen. Nachtbewaker Larry (Ben Stiller) reist af naar Londen om dit te voorkomen. Hij krijgt hierbij de hulp van zijn heldhaftige vrienden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Zal het Larry lukken om het nachtelijke leven van het museum in stand te houden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Ben Stiller, Rami Malek, Robin Williams, Patrick Gallagher, Mizuo Peck, Steve Coogan, Dan Stevens, Ben Kingsley en Owen Wilson.

Night at the Museum: Secret of the Tomb (ook wel bekend als Night at the Museum 3) is geregisseerd door Shawn Levy. Het is het vervolg op de film Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) en de derde film uit de Night at the Museum-trilogie.

De film draait vanaf 5 februari in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter