Nieuwe trailer voor Ocean’s 8

Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Ocean’s 8. Deze is hieronder te bekijken.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter).

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét  evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt  weer te vertrekken met de buit.

The Hunger Games regisseur Gary Ross zal de film regisseren. De hoofdrollen zijn voor Cate BlanchettSandra BullockAnne HathawayMindy KalingHelena Bonham CarterSarah PaulsonRihannaAwkwafinaJames CordenRichard Armitage. Tevens zijn er cameo’s voor Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima, Katie Holmes.

De film borduurt voort op de eerdere Ocean’s-trilogie, maar dan met een bende vrouwelijke misdadigers. De regisseur van die films, Steven Soderbergh, is producent van Ocean’s 8. Matt Damon en Carl Reiner komen weer voorbij als hun personages uit de eerdere films.

Ocean’s 8 is geregisseerd door Gary Ross. Het idee is afkomstig van George Clooney, regisseur Steven Soderbergh en producent Jerry Weintraub. Olivia Milch heeft het scenario geschreven. De vrouwelijke Ocean’s Eleven spin-off zal te zien zijn vanaf 21 juni 2018.