Nieuwe trailer Replicas met Keanu Reeves

Entertainment Studios heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de sci-fi thriller Replicas, met in de hoofdrollen Keanu Reeves (John Wick 3: Parabellum), Thomas Middleditch (Silicon Valley), Alice Eve (Star Trek Into Darkness), Emily Alyn Lind, John Ortiz en Emjay Anthony. De trailer kun je hieronder bekijken.

Neurowetenschapper William Foster (Keanu Reeves) staat op het punt om op succesvolle wijze het bewustzijn van een mens over te brengen naar een computer. Maar dan komen zijn vrouw Mona en hun drie kinderen om het leven na een auto-ongeluk. Wanhopig gaat William op zoek naar een manier om hen terug te brengen en schakelt daarbij de hulp in van een andere wetenschapper, Ed Whittle (Thomas Middleditch). Hij helpt William om in het geheim klonen te kweken en de familie van de laatstgenoemde terug te brengen. De situatie wordt ingewikkelder wanneer de politie hen in de gaten krijgt en William voor een moeilijke keuze te staan komt. Één kind kan hij niet terugbrengen. Wie wordt het?

Naast de hoofdrol produceert Reeves de film met zijn producerende partner, Stephen Hamel, en Transformers franchisenemer Lorenzo di Bonaventura. De film is geschreven door Chad St. John (London Has Fallen) op basis van een verhaal van Hamel. Replicas wordt geregisseerd door Jeffrey Nachmanoff (schrijver van The Day After Tomorrow).  Momenteel is er nog geen releasedatum.