Nieuwe trailer Submergence met Vikander en McAvoy

Bekijk hieronder de trailer voor de dramatische thriller Submergence. De film is afkomstig van Wim Wenders Waarvan nu alweer Wim Wenders (Der Amerikanische Freund, Der Himmel über Berlin en Buena Vista Social Club). In de hoofdrollen zien we James McAvoy (Split, X-Men franchise) en Alicia Vikander (Tomb Raider, Ex Machina).

Submergence met Alicia Vikander en James McAvoy

Het plot volgt twee verliefde mensen, Engelsman James Moore (McAvoy) en de Frans-Australische Danielle Flinders. De eerstgenoemde doorstaat vreselijk gevangenschap onder het bewind van jihadisten in Somalië, de ander is op ontdekkingsreis in de donkere dieptes van de oceaan. Beide oud-geliefden vinden troost in hun herinneringen aan elkaar. De afgelopen Kerst hadden zij een intensieve verhouding, nadat ze elkaar leerden kennen op een strand aan de Atlantische kust.

Submergence is gebaseerd op J.M. Ledgard’s boek uit 2013. Het scenario is geschreven door Erin Dignam. De Duitse filmmaker Wim Wenders regisseert de film, welke vanaf 13 april in de Verenigde Staten te zien zal zijn en vanaf 18 mei in het Verenigd Koninkrijk.