Nieuwe trailer The Goldfinch gelanceerd

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Goldfinch, gebaseerd op het Pulitzer Prize-winnende boek van Donna Tartt. Bekijk de trailer hieronder. The Goldfinch is een drama geregisseerd door BAFTA Award winnaar John Crowley (Brooklyn) en de cast bestaat uit Ansel Elgort (Baby Driver) als Theo Decker en Academy Award winnaar Nicole Kidman (The Hours, Big Little Lies) als Mrs. Barbour.

The Goldfinch

Theodore “Theo” Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag op het Metropolitan Museum of Art. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een opwindend avontuur vol verdriet en schuld, zelfontdekking en verlossing, en zelfs liefde. Tijdens dit alles klampt hij zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag, één tastbaar stukje hoop… een schilderij van een klein vogeltje geketend aan zijn stok: het Puttertje.

The Goldfinch wordt geproduceerd door Nina Jacobson (The Hunger Games-films, American Crime Story) en Brad Simpson (World War Z, American Crime Story) onder hun Color Force-banner. Mari Jo Winkler-Ioffreda en Sue Kroll dienen als uitvoerende producenten. Het scenario is van Oscar-genomineerde Peter Straughan (Tinker Tailor Soldier Spy), gebaseerd op het boek van Donna Tartt, dat 30 weken lang op de bestsellerlijst van de New York Times stond.

De film heeft ook rollen voor Oakes Fegley (Pete’s Dragon) als Young Theo, Aneurin Barnard (Dunkirk) als Boris, Finn Wolfhard (Stranger Things, IT) als Young Boris, Sarah Paulson (The Post, American Crime Story) als Xandra, Luke Wilson (The Royal Tenenbaums) als Larry en Jeffrey Wright (The Hunger Games-films) als Hobie.

De film is een productie van Warner Bros. Pictures, in samenwerking met Amazon Studios, een Color Force-productie, en een John Crowley-film. Hij wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, een Warner Bros. Entertainment Company.

De film gaat op 13 september 2019 in première.