Nieuwe trailer Veep seizoen 6

HBO heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Veep seizoen 6, het nieuwe seizoen van de populaire politieke comedy-serie. Deze kan je hieronder bekijken. Het nieuwste seizoen van de serie gaat van start op 16 april.

Veep seizoen 6

Deze komedieserie speelt zich af in Washington D.C. en draait rond voormalig Senator Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus), die gepromoveerd werd tot Vice-President, het minst doeltreffende postje in het machtigste kantoor ter wereld. Veep schetst de pogingen van Meyer en haar staf om hun blijvende stempel te drukken op het beleid, zonder dat ze verwikkeld geraken in de dagelijkse politieke spelletjes die in Washington aan de orde van de dag zijn. Meyer wordt omringd door haar stafchef Amy (Anna Chlumsky), haar vertrouwde persattaché Mike McClintock (Matt Walsh), haar rechterhand en lijfwacht Gary (Tony Hale) en haar secretaresse Sue (Sufe Bradshaw). Zij leveren voortdurend strijd met de ambitieuze onderkruiper Dan Egan (Reid Scott) en met Jonah (Tim Simons), de zelfvoldane liaison van het Witte Huis.

Aan het einde van het vijfde seizoen zagen we hoe president Selina Meyer de presidentsverkiezingen verloor en het Witte Huis moest verlaten. In het zesde seizoen probeert Selina als voormalige president buiten het Witte Huis een nieuw leven op te bouwen.

Naast Louis-Dreyfus zijn er rollen voor Tony Hale, Tim Simons, Reid Scott, Anna Chlumsky, Gary Cole, Sam Richardson en Matt Walsh. Dreyfus won voor haar rol als Meyer vijf keer op rij de Emmy voor Beste Actrice in een Comedy. Ook de serie zelf won twee keer de Emmy voor Beste Comedy.

Veep seizoen 6 is vanaf 16 april te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter