Nieuwe trailer voor Venom: Let There Be Carnage

Sony heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Venom: Let There Be Carnage. Deze kun je hieronder bekijken.

Venom: Let There Be Carnage

Tom Hardy speelt wederom de rol van Eddie Brock in de film. Michelle Williams neemt de rol van Anne Weying weer op zich. Tevens is er een rol voor Woody Harrelson als Cletus Kasady, ook wel bekend als Carnage. Hij werd eerder al geïntroduceerd in de filmfranchise tijdens een mid-credits scène van van de originele film. Dit personage werd toen neergezet als de aartsvijand van Venom. Oscar-genomineerde Naomie Harris is gecast als schurk Shriek, de handlanger van Carnage en tevens zijn liefje.

De regie van Venom 2 ligt bij Andy Serkis. Het is de derde speelfilm die Serkis zal regisseren na Mowgli: Legend of the Jungle, welke eerder op Netflix werd gezet. De film is gebaseerd op de Marvel Comics en geproduceerd door Avi Arad, Amy Pascal, Matt Tolmach, Hutch Parker, Kelly Marcel en Tom Hardy. Uitvoerend producenten zijn Barry Waldman, Jonathan Cavendish en Ruben Fleischer.

Venom: Let There Be Carnage zal op 16 september 2021 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter