Nieuwe trailer voor animatiefilm Paws of Fury: The Legend of Hank

Paramount Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende martial arts animatiefilm genaamd Paws of Fury: The Legend of Hank (in het Nederlands bekend als De Legende van Samoerai Henk), met in de hoofdrol Michael Cera. Bekijk de trailer hieronder. De film zal vanaf 20 juli in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Paws of Fury The Legend of Hank trailer

Paws of Fury: The Legend of Hank trailer

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Hank met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal.

Paws of Fury The Legend of Hank bevat een stemmencast bestaande uit Michael Cera als Hank, Samuel L. Jackson als Jimbo, Ricky Gervais als Ika Chu, Michelle Yeoh als Yuki, Djimon Hounsou als Sumo, Mel Brooks als Shogun, George Takei als Ohga , Gabriel Iglesias als Chuck en Aasif Mandvi als Ichiro.

De film is geregisseerd door Rob Minkoff en Mark Koetsier op basis van een scenario geschreven door Ed Stone en Nate Hopper, losjes gebaseerd op Mel Brooks’ film Blazing Saddles uit 1974.

In Nederland wordt de film door The Searchers uitgebracht onder de titel De Legende van Samoerai Henk op 20 juli 2022. De Nederlandse stemmen worden ingesproken door onder andere Buddy VedderFrits LambrechtsMurth Mossel.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter