Nieuwe trailer voor Apple TV+’s Prehistoric Planet met David Attenborough

Apple TV+ heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de dinosaurus documentaire Prehistoric Planet. We horen de narratie van niemand minder dan Sir David Attenborough. Bekijk de video hieronder. Het vijfdaagse documentaire gaat in première van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei.

Trailer Prehistoric Planet

Prehistoric Planet combineert het maken van natuurfilms met de nieuwste paleontologische lessen en ultramoderne technologie om de spectaculaire habitats en bewoners van de oude aarde te onthullen voor een unieke meeslepende ervaring. De documentaire presenteert weinig bekende en verrassende feiten over het leven van dinosauriërs tegen de achtergrond van de omgevingen van het Krijt, waaronder kusten, woestijnen, zoetwater, ijswerelden en bossen. Van onthullende opvoedingstechnieken van Tyrannosaurus rex tot het verkennen van de mysterieuze diepten van de oceanen en de dodelijke gevaren in de lucht. Prehistoric Planet brengt de geschiedenis van de aarde tot leven als nooit tevoren.

De vijfdelige natuurdocumentaire heeft fotorealistische visuele effecten en is geproduceerd door MPC (The Lion KingThe Jungle Book). De serie wordt voor Apple gemaakt door BBC Studios Natural History Unit (Planet Earth). Producenten verwikkeld in het project zijn John Favreau en Mike Gunton. Veteraan van BBC natuurdocumentaires Sir David Attenborough verzorgt de voice overs. Met een originele score door meervoudig Academy Award-winnaar Hans Zimmer.

Prehistoric Planet zal op 22 mei wereldwijd debuteren op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter