Nieuwe trailer voor Atypical seizoen 2

Netflix heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor het seizoen 2 van de komische dramaserie Atypical. Deze kun je hieronder bekijken. De nieuwe trailer laat zien hoe familie alles is wat je nodig hebt om te overleven in de wereld. De video belicht ook de verschillende gevechten die de personages van de serie in het tweede seizoen zullen moeten doorstaan.

Atypical seizoen 2

Atypical gaat over de 18-jarige Sam (Keir Gilchrist) die autistisch is en zich in de glibberige datingwereld begeeft. Dat levert grappige en pijnlijke situaties op. Maar ook de rest van het gezin worstelt met van alles en nog wat. Moeder Elsa (Jennifer Jason Leigh) ging vreemd met een veel jongere barman en in de laatste aflevering werd dit ontdekt door haar echtgenoot Doug (Michael Rapaport). Zus Casey (Brigette Lundy-Paine) is druk met haar eigen zoektocht in de liefde.

De cast bestaat uit Keir Gilchrist, Jennifer Jason LeighMichael RapaportBrigette Lundy-PaineAmy OkudaNik Dodani en Jenna Boyd.

Atypical is bedacht, geschreven en geproduceerd door Robia Rashid (How I Met Your Mother, Will & Grace). Atypical seizoen 2 gaat in première op 7 september 2018 op Netflix.