Nieuwe trailer voor DC’s Legends of Tomorrow seizoen 5

The CW heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor DC’s Legends of Tomorrow seizoen 5. Deze kun je hieronder bekijken. Het vijfde seizoen zal vanaf 21 januari 2020 te zien zijn op The CW.

In seizoen 5 zetten de Legends hun nieuwe missie voort om de tijdlijn te beschermen tegen tijdelijke afwijkingen – ongewone veranderingen in de geschiedenis die potentieel catastrofale gevolgen hebben. Wanneer Nate, de kleinzoon van J.S.A. lid Commander Steel, onverwacht krachten krijgt, moet hij zijn eigen onzekerheden overwinnen en de held in zichzelf vinden. Uiteindelijk zullen de Legends botsen met vijanden uit het verleden en het heden om de wereld te redden van een mysterieuze nieuwe dreiging.

DC’s Legends of Tomorrow heeft hoofdrollen voor Brandon Routh als Ray Palmer/The ATOM, Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Nick Zano als Dr. Nate Heywood/Steel, Jes Macallan als Ava Sharpe, Courtney Ford als Nora Darhk, Matt Ryan als John Constantine, Ramona Young als Mona Yu, Tala Ashe als Zari Tomaz en Olivia Swann als Astra Logue.

De serie is gebaseerd  op de personages van DC. DC’s Legends of Tomorrow van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producers Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer en Sarah Schechter.