Nieuwe trailer voor de film Uncharted met Tom Holland en Mark Wahlberg

Uncharted draait vanaf 17 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop. Sony Pictures heeft een laatste trailer vrijgegeven voor de film Uncharted. Deze is hieronder te bekijken. In de gameverfilming worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Holland en Mark Wahlberg als respectievelijk Nathan Drake en Victor Sullivan.

Uncharted film trailer

Uncharted film trailer

In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Uncharted is geregisseerd door Ruben Fleischer, die al eerder Venom en Zombieland maakte. Het project is een prequel op de gameserie. Het verhaal is gebaseerd op een onderdeel in Uncharted 3: Drake’s Deception waar jonge dief Nathan Drake (Tom Holland) voor het eerst partner Victor Sullivan ontmoet en in daarmee de evenementen van de gamefranchise start.

Naast Tom Holland en Mark Wahlberg zijn er rollen voor de Academy Award genomineerde Antonio Banderas (Pain and Glory, The Mask of Zorro,), Tati Gabrielle en Sophia Ali.

De film Uncharted zal op 17 maart 2022 worden uitgebracht in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter