Nieuwe trailer voor de film Voyagers

Lionsgate heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Voyagers. Deze kun je hieronder bekijken. Voyagers is de nieuwe film van Divergent-regisseur Neil Burger.

Voyagers film

Voyagers trailer

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt.

De film is geschreven en geregisseerd door Neil Burger. In de film wordt Colin Farrell (In Bruges, The Lobster) bijgestaan door jonge talenten Lily-Rose Depp (Tusk), Tye Sheridan (Ready Player One), Fionn Whitehead (Dunkirk), Chanté Adams (Roxanne, Roxanne), Isaac Hempstead Wright (Game of Thrones), Viveik Kalra (Blinded by the Light), Archie Madekwe (Midsommar), Quintessa Swindell (Trinkets), Madison Hu (Bizaardvark).

De film moet vanaf april 2021 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter