Nieuwe trailer voor De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (originele titel Puss in Boots: The Last Wish), de aankomende Shrek spin-off. De film staat gepland om op 21 december 2022 in de Nederlandse bioscoop te verschijnen. De De Gelaarsde Kat 2 trailer toont Puss in Boots (Antonio Banderas) die ontdekt dat hij zijn negende en laatste leven heeft bereikt. Vervolgens gaat hij op weg om zijn leven te herstellen door de Last Wish te vinden.

In de Nederlandse versie worden de stemmen van Gelaarsde Kat en Kitty Poezelpootje opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens trailer

Dit najaar keert onze gelieDe Gelaarsde Kat 2fde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige terug. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (Salma Hayek).

Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” Jack Horner en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

De stemmencast bestaat uit namen als Antonio Banderas als Puss in Boots, Salma Hayek als Kitty Softpaws, Harvey Guillén als Perro, John Mulaney als “Big” Jack Horner, Florence Pugh als Goldilocks, Wagner Moura als Big Bad Wolf, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, Da’Vine Joy Randolph.

De Nederlandse stemmen van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens worden ingesproken door o.a. Jon van Eerd en Anna Drijver.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens, de lang verwachte opvolger van de voor een Academy Award® genomineerde blockbuster uit 2011, is geregisseerd door Joel Crawford en geproduceerd door Mark Swift, het creatieve team achter DreamWorks Animation’s hit The Croods: A New Age. De uitvoerende producent is oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri.

De Shrek-franchise had tussen 2001 en 2010 een brutowinst van bijna $3 miljard. De spin-off van Puss in Boots in 2011 verdiende een extra wereldwijde box office van ongeveer $555 miljoen. Het verdiende een nominatie voor beste animatiefilm bij de 84e Academy Awards.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens moet op 21 december 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter