Nieuwe trailer voor de overlevingsthriller Fall

Lionsgate heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethriller film Fall, die op 12 augustus 2022 in de bioscoop zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder. Hoe ver zou je gaan om je angsten te overwinnen? Voor beste vrienden Becky (Grace Fulton) en Hunter (Virginia Gardner) is het 600 meter hoog in de lucht, de top van een afgelegen, verlaten radiotoren die ze hebben besloten te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot uit te strooien.

Fall film

Fall trailer

Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

De film is geregisseerd en gecoproduceerd door Scott Mann (Final Score; Heist; The Tournament; Down Amongst the Dead Men) op basis van een scenario dat samen met Jonathan Frank en Scott Mann is geschreven. De film is ook geproduceerd door James Harris, Mark Lane en Christian Mercuri.

De hoofdrollen worden gespeeld door Grace Fulton, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Julia Pace Mitchell en Jasper Cole.

De film Fall is vanaf donderdag 11 augustus 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter