Nieuwe trailer voor Dickinson met Hailee Steinfeld als Emily Dickinson

Apple TV heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Dickinson, de originele komische serie gebaseerd op het leven van dichter Emily Dickinson uit 1800, met in de hoofdrol Oscar-genomineerde Hailee Steinfeld (Bumblebee, Pitch Perfect 2, True Grit). Je kunt de teaser trailer hieronder bekijken!

Dickinson trailer

De serie speelt zich af tijdens het tijdperk van Emily Dickinson met een moderne gevoeligheid en toon. De serie neemt de kijker mee in de wereld van Emily en onderzoekt de beperkingen van de maatschappij, het geslacht en het gezin vanuit het perspectief van een ontluikende schrijfster die niet past in haar eigen tijd. Dickinson is geschreven door Alena Smith (The Affair, The Newsroom).

David Gordon Green (Pineapple Express, Vice Principals) gaat regisseren en zal ook uitvoerend produceren naast Smith, Michael Sugar (Spotlight) en Ashley Zalta (Maniac) voor Sugar23 Productions, evenals Alex Goldstone voor Anonymous Content, en Darlene Hunt (The Big C).

Dickinson is vanaf 1 november 2019 te zien op Apple TV.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter