Nieuwe trailer voor Élite seizoen 3

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Élite seizoen 3, welke op 13 maart zal terugkeren. De trailer is hieronder te bekijken. In het nieuwe seizoen maken twee nieuwe personages hun opwachting. Leïti Sene en Sergio Momo zullen de rollen van Yeray en Malick gaan vervullen

In Élite mogen drie doodnormale kinderen naar één van de meest exclusieve scholen van Spanje: Las Encinas. Een aardbeving heeft hun eigen school verwoest, dus moeten ze verplicht naar de school waar de high class van Spanje zijn kinderen naartoe stuurt. Eenmaal daar begint een strijd tussen de rijke kids en de drie nieuwelingen die eindigt met een moord. Maar wie heeft de moord gepleegd?

Hoofdrollen worden gespeeld door Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzan Escamilla, Miguel Bernardea, Arón Piper, Danna Paola, María Pedraza, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Mina El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso.

 Netflix zou plannen hebben om tijdens seizoen 4 te gaan werken met een compleet nieuwe cast. Dat zou betekenen dat de fans van de serie afscheid moeten nemen van de populaire personages Samuel, Guzmán, Lu, Polo, Carla, Nadia en de vele andere studenten van Las Encinas. Bovendien is het onbekend of dezelfde middelbare school gebruikt gaat worden in de vervolgreeks.

Élite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie.