Nieuwe trailer voor Enola Holmes

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Enola Holmes. Je kunt de trailer hieronder bekijken. De film vertelt het verhaal van het zusje van de wereldberoemde Sherlock Holmes. Enola Holmes is vanaf 23 september te zien op Netflix.

Enola Holmes trailer

Engeland, 1884 – een wereld die op het punt staat te veranderen. Enola Holmes (Millie Bobby Brown) wordt op de ochtend van haar 16e verjaardag wakker en merkt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) is verdwenen, met een vreemd assortiment aan cadeaus achtergelaten, maar geen duidelijke aanwijzing over waar ze heen is gegaan of waarom. Na een vrijgevochten jeugd staat Enola plotseling onder de hoede van haar broers Sherlock (Henry Cavill) en Mycroft (Sam Claflin), die beiden erop uit waren haar weg te sturen naar een eindschool voor ‘echte’ jonge dames. Enola weigert hun wensen te volgen en ontsnapt om haar moeder in Londen te zoeken. Maar wanneer ze tijdens haar reis verstrikt raakt in een mysterie rond een jonge weggelopen Heer (Louis Partridge), wordt Enola een superspeurder, waarbij ze haar beroemde broer te slim af is terwijl ze een samenzwering ontrafelt die de loop van de geschiedenis dreigt te vertragen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham CarterSam Claflin, Adeel Akhtar, Fiona Shaw, Frances de la Tour, Louis Partridge, Burn Gorman, Susan Wokoma.

De door Edgar Award genomineerde YA-boekenserie begon in 2006 met The Case of the Missing Marquess en omvat zes delen waarin Sherlock en Mycroft Holmes’s tienerzus centraal staat, terwijl ze opvalt als een capabele detective. De film wordt geregisseerd door Harry Bradbeer op basis van een scenario door Jack Thorne.

Enola Holmes is vanaf 23 september te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter