Nieuwe trailer voor Everybody’s Talking About Jamie

Amazon Prime Video heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Everybody’s Talking About Jamie. Deze kun je hieronder bekijken. De langverwachte verfilming van de bekroonde West End hitmusical is vanaf 17 september 2021 te zien op Amazon Prime Video. Max Harwood speelt Jamie New. Hij is 16 jaar oud en een beetje anders dan andere tieners. Zijn droom is namelijk drag queen worden. Om dit mogelijk te maken moet Jamie eerst het zelfvertrouwen ontwikkelen om zijn ware zelf te durven zijn.

Everybody’s Talking About Jamie trailer

Everybody’s Talking About Jamie is geïnspireerd op waargebeurde feiten en volgt Jamie New (Harwood), een tiener uit Sheffield, die droomt van een leven op het toneel. Terwijl zijn klasgenoten plannen maken voor hun levensonderhoud nadat ze van school komen, overweegt Jamie om zijn geheime carrière ambities te onthullen en een felle en trotse drag queen te worden. Zijn beste vriendin Pritti (Patel) en zijn liefhebbende moeder (Lancashire) overladen hem met veel steun, terwijl de plaatselijke drag-legende Miss Loco Chanelle (Grant) hem begeleidt naar zijn debuut optreden op het podium. Maar Jamie heeft ook te kampen met een vader (Ineson) die hem niet steunt, een ongeïnspireerde loopbaanadviseur (Horgan) en een paar onwetende schoolkinderen die zijn sensationele parade proberen te verpesten. Met opzwepende en kleurrijke musicalnummers inspireren Jamie en zijn gemeenschap elkaar om vooroordelen te overwinnen, meer acceptatie te tonen en uit de duisternis in de schijnwerpers te stappen.

De originele musical Everybody’s Talking About Jamie is snel uitgegroeid tot één van de meest geliefde musicals van de afgelopen jaren. De productie ging in première in het Crucible Theatre in Sheffield en werd vervolgens naar het Apollo Theatre in Londen overgebracht. Het werd een groot succes onder publiek en critici, kreeg lovende kritieken en werd vijf keer genomineerd voor een Olivier Award. De show werd ook bekroond op de UK Theatre Awards met de prijs voor Beste Musical Productie, en de ster John McCrea werd uitgeroepen tot Beste Musical Performer. De film bevat hit songs als ‘And You Don’t Even Know It’, ‘The Wall In My Head’ en ‘Everybody’s Talking About Jamie’, maar ook een exclusief nieuw nummer ‘This Was Me’, uitgevoerd door Holly Johnson, leadzangeres van Frankie Goes to Hollywood.

Everybody’s Talking About Jamie is een aankomende musicaldrama geregisseerd door Jonathan Butterell (in zijn regiedebuut) op basis van een scenario door Tom MacRae en Dan Gillespie Sells, gebaseerd op de gelijknamige musical.

De film heeft rollen voor Max Harwood, Richard E. Grant, Sharon Horgan, Lauren Patel, Shobna Gulati, Sarah Lancashire en Ralph Ineson.

Everybody’s Talking About Jamie is vanaf 17 september 2021 te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter