Nieuwe trailer voor Freaks met Emile Hirsch

Well Go Usa heeft de officiële trailer vrijgegeven (via io9) voor hun aankomende thriller Freaks, met Emile Hirsch (Into the Wild) in de hoofdrol, terwijl hij wanhopig probeert zijn dochter voor een onbekende vijand te verbergen. Bekijk de video hieronder!

De 7-jarige Chloe wordt door haar vader opgesloten in het huis en leeft in angst en fascinatie voor de buitenwereld, waar Abnormals een constante bedreiging vormen. Ten minste, dat denkt ze. Wanneer een mysterieuze vreemdeling haar een glimp biedt van wat er echt buiten gebeurt, merkt Chloe al snel dat, hoewel de waarheid niet zo eenvoudig is, het gevaar heel reëel is.

De film heeft hoofdrollen voor Lexy Kolker als Chloe, Emile Hirsch als vader, Bruce Dern (Coming Home, Nebraska) als Mr Snowcone, Amanda Crew (Charlie St. Cloud) als Mary, Grace Park (Battlestar Galactica, A Million Little Things) als Agent Ray, Aleks Paunovic (Vendetta) als Robert Kraigen, Michelle Harrison als Nancy Reed en Ava Telek als Harper Reed.

Freaks is co-geregisseerd en mede-geschreven door Zach Lipovsky en Adam Stein, die ook als producenten dienen samen met Jordan Barber en Mitchell Waxman. De film beleefde zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2018 op 8 september 2018. De film zal vanaf 23 augustus in de bioscoop te zien zijn.