Nieuwe trailer voor HBO Max serie House of the Dragon

HBO Max heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon. Deze kun je hieronder bekijken. De serie gaat op 21 augustus 2022 in première op HBO Max.

House of the Dragon trailer

House of the Dragon trailer

House of the Dragon is een zogeheten prequel, oftewel een voorloper op een serie welke al uitgebracht is. Centraal staan de Targaryens, op de top van hun macht en meer dan 15 draken onder controle.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Rhys IfansSteve Toussaint, Sonoya Mizuno en Eve Best.

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin en Ryan Condal hebben House of the Dragon samen geproduceerd. Condal zal het eerste seizoen schrijven. De serie is gebaseerd op Martin’s boek Fire & Blood; die de opkomst en ondergang van de Targaryen-dynastie in kaart brengt. De pilot is geregisseerd door Miguel Sapochnik, welke tevens enkele andere afleveringen van de serie heeft geproduceerd. Sapochnik, die hiervoor zes afleveringen van Game of Thrones op zich nam, won de Primetime Emmy en de Directors Guild of America-eer voor aflevering Battle of the Bastards, de negende aflevering van seizoen 6. Ook werd hij in 2019 genomineerd voor een nieuwe Emmy vanwege het regisseren van The Long Night, de derde aflevering van seizoen 8, en won ook de Emmy voor beste dramaserie als uitvoerend producent van het laatste seizoen. Sapochnik en Condal zullen tevens als showrunners bij House of the Dragon betrokken zijn.

House of the Dragon zal vanaf 21 augustus 2022 te zien zijn op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter