Nieuwe trailer voor HBO Max serie The Time Traveler’s Wife

HBO heeft de officiële trailer uitgebracht voor de tv-adaptatie van The Time Traveler’s Wife, gebaseerd op Audrey Niffeneggers romantische dramaroman uit 2003 met dezelfde naam. De serie bestaat uit zes afleveringen en gaat op zondag 15 mei in première. Bekijk de trailer hieronder.

De trailer van The Time Traveler’s Wife, met in de hoofdrollen Theo James en Rose Leslie, benadrukt Henry’s oncontroleerbare vaardigheid die hem in moeilijke situaties brengt. Zijn gave bemoeilijkt ook zijn relatie met zijn vrouw Clare, die zich constant zorgen maakt wanneer hij naar een onbekende plaats en tijd moet.

The Time Traveler’s Wife hbo

The Time Traveler’s Wife serie op HBO Max

De serie wordt beschreven als een ingewikkeld en magisch liefdesverhaal en vertelt het verhaal van Clare en Henry, een huwelijk met een probleem… tijdreizen. Het is gebaseerd op de geliefde roman uit 2003 van Audrey Niffenegger.

HBO’s The Time Traveler’s Wife is afkomstig van Emmy-winnende regisseur David Nutter (Game of Thrones, Band of Brothers) en schrijver Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock). Met Rose Leslie (Game of Thrones) als Clare Abshire, Theo James (Divergent) als Henry DeTamble, Desmin Borges (You’re the Worst) als Gomez en Natasha Lopez (Runner Runner) als Charisse.

Extra cast bestaat uit Michael Park, Caitlin Shorey, Everleigh McDonell, Jaime Ray Newman, Taylor Richardson, Peter Graham, Brian Altemus, Jason David, Kate Siegel, Josh Stamberg, Chelsea Frei, Marcia DeBonis, Will Brill en Spencer House.

The Time Traveler’s Wife is een televisieproductie van HBO en Warner Bros. Het is uitvoerend geproduceerd door Moffat, Sue Vertue en Brian Minchin via Hartswood Films, samen met Joseph E. Iberti en David Nutter.

The Time Traveler’s Wife gaat op zondag 15 mei 2022 in première op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter