Nieuwe trailer voor HBO serie The Undoing met Hugh Grant en Nicole Kidman

HBO heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de miniserie The Undoing, die een nieuwe premièredatum van 25 oktober onthult. Bekijk de trailer hieronder. De serie is gebaseerd op de psychologische thrillerroman You should Have Known van auteur Jean Hanff Korelitz. In de hoofdrol zien we Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland!

The Undoing op HBO

The Undoing volgt het verhaal van het echtpaar Grace en Jonathan Fraser. Het leven voor een succesvolle therapeut in New York begint te ontrafelen aan de vooravond van het publiceren van haar eerste boek. Haar man is vermist en alles wat ze over hem wist blijkt niet waar te zijn.

De cast van de serie bestaat uit Academy Award-winnende actrice Nicole Kidman als Grace, Golden Globe-winnaar Hugh Grant als Jonathan en Emmy-winnaar Donald Sutherland als Franklin Renner. Er zijn verder rollen voor Noah Jupe (A Quiet Place, Honey Boy) als Henry, Edgar Ramirez (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story) als detective Joe Mendoza, Lily Rabe (American Horror Story) als Sylvia, Noma Dumezweni als Haley en Fala Chen als Jolene.

The Undoing is geregisseerd door Golden Globe en Emmy-winnende filmmaker Susanne Bier (The Night Manager) op basis van een script geadapteerd door David E. Kelley. Dit project wordt Kidmans tweede samenwerking met Kelley en HBO, die hebben samengewerkt aan de bekroonde serie Big Little Lies. Bier zal ook dienen als een showrunner en uitvoerend producent samen met Kelley. Nicole Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea, Stephen Garrett en Celia Costas zijn ook aangesteld als uitvoerende producenten.

The Undoing bestaat uit zes afleveringen en verschijnt op 25 oktober op HBO.


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter