Nieuwe trailer voor High Life met Robert Pattinson en Juliette Binoche

Imagine Filmdistributie Nederland heeft een nieuwe poster en trailer vrijgegeven voor het aankomende sci-fi-drama High Life van regisseur Claire Denis. In de hoofdrollen zien we Robert Pattinson (Twilight, Good Time), Mia Goth (Suspiria) en Academy Award winnende actrice Juliette Binoche (The English Patient, Certified Copy. Bekijk de nieuwe trailer en poster hieronder!

High Life

Ver voorbij ons zonnestelsel en volledig geïsoleerd leven Monte en zijn dochter Willow aan boord van een ruimtevaartuig. Monte is een eenzame man met een strikte zelfdiscipline als schild tegen elk verlangen, van hemzelf en van anderen. Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt. Nu zijn alleen Monte en Willow nog over. Door zijn dochter, die van een meisje een jonge vrouw is geworden, ervaart Monte voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen vader en dochter hun bestemming – het zwarte gat waarin tijd en ruimte ophouden te bestaan.

Andere rollen zijn er voor André Benjamin (Jimi: All is by My Side, American Crime), Lars Eidinger (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), Agata Buzek (Redemption, The Reverse), Ewan Mitchell (The Last Kingdom, The Halcyon), Jessie Ross (The Frankenstein Chronicles) en Claire Tran (Valerian and the City of a Thousand Planets, Lucy).

Het scenario is geschreven door Claire Denis, Jean-Pol Fargeau, Geoff Cox en Nick Laird.

Na de wereldpremière op het Toronto International Film Festival kreeg High Life, met een soundtrack van Denis’ vaste componist Stuart A. Staples (Tindersticks), juichende reacties van de internationale pers.