Nieuwe trailer voor His Dark Materials seizoen 2

HBO heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor His Dark Materials seizoen 2! Je kunt de trailer voor het tweede seizoen hieronder bekijken.

His Dark Materials seizoen 2

His Dark Materials seizoen 2

His Dark Materials speelt zich enige tijd geleden af in een ander universum. In dit alternatieve universum worden mensen vergezeld door manifestaties van hun zielen, de shapeshifting dieren die daemons worden genoemd. De serie volgt een jong meisje genaamd Lyra Belacqua, die in het eerste boek, Northern Lights (of Golden Compass in Noord-Amerika), de ontmoeting van haar oom Asriel bespiedt wanneer hij thuiskomt van een verkenningstocht. Ze hoort hem praten over een mysterieus deeltje genaamd Dust, dat de kracht heeft om een ​​deuropening naar andere sferen te openen. Kort daarna, zijn Lyra en haar daemon, Pantalaimon op avontuur.

Seizoen twee van His Dark Materials begint nadat Lord Asriel een brug naar een nieuwe wereld heeft geopend en, radeloos over de dood van haar beste vriend, volgt Lyra Asriel het onbekende in. In een vreemde en mysterieuze verlaten stad ontmoet ze Will, een jongen uit onze wereld die ook op de vlucht is voor een onrustig verleden. Lyra en Will ontdekken dat hun lot verbonden is met het herenigen van Will met zijn vader, maar merken dat hun pad voortdurend wordt gedwarsboomd als er een oorlog om hen heen begint te broeien. Ondertussen zoekt mevrouw Coulter naar Lyra, vastbesloten haar met alle mogelijke middelen naar huis te brengen.

Dafne Keen (Logan) speelt het hoofdpersonage Lyra Belacqua. James McAvoy (X-Men) is Lord Asriel, de oom van Lyra. Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Mary Poppins Returns) is Lee Scoresby, de Texaanse ballonvaarder / vaderfiguur die Lyra op weg helpt. Ruth Wilson (Showtime’s The Affair) is de slechterik Marisa Coulter, de meedogenloze agent van de kerk. Clarke Peters (The Wire) is Dr. Carne, de Master of Jordan College. Er zijn tevens rollen voor Ian Gelder (Queers), Will Keen (Wolf Hall), Ariyon Bakare (Life), Georgina Campbell (Black Mirror), Anne-Marie Duff (Suffragette), James Cosmo (Game of Thrones), Lucien Msamati (Richard II), Mat Fraser (Cast Offs), Geoff Bell (War Horse) en Simon Manyonda (King Lear). Nieuwe castleden zijn Andrew Scott, Jade Anouka en Simone Kirby.

Het nieuwe seizoen bestaat dit keer uit niet acht, maar uit zeven afleveringen. Helaas moesten de makers de opnames van de laatste aflevering staken wegens het coronavirus.

His Dark Materials seizoen 2 zal op 8 november 2020 in première gaan op BBC en op 16 november 2020 op HBO. In Nederland is His Dark Materials seizoen 2 te bekijken via Ziggo, naar alle waarschijnlijkheid vanaf 17 november.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter