Nieuwe trailer voor Jackass Forever

Vandaag is de nieuwe trailer vrijgegeven voor Jackass Forever. Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen zij hulp van een aantal interessante nieuwkomers. In Jackass Forever gaan Johnny en het team nog verder dan ooit. Bekijk hieronder de trailer. Jackass Forever draait vanaf 17 februari 2022 in de Nederlandse bioscoop.

Jackass Forever trailer

De franchise is ontstaan ​​in 2000 met de MTV-serie die drie seizoenen liep en een grote hit was voor het netwerk. De serie stopte na het derde seizoen als gevolg van creatieve en financiële conflicten tussen het netwerk en de hoofdrolspelers. Het vond nieuw leven op het grote scherm met Jackass: The Movie uit 2002, die oorspronkelijk was bedoeld als een afscheid van de serie en een manier voor de crew om zoveel wilde stunts te doen als ze wilden. Nadat het een groot succes was, probeerden Johnny Knoxville en regisseur Jeff Tremaine meer wilde avonturen te beleven met het vervolg uit 2006.

Jackass 4 heeft hoofdrollen voor Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren, Preston Lacy, en ziet de introductie van Jasper, Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney, Zach Holmes en Eric Manaka. De regie is in handen van Jeff Tremaine.

Jackass Forever draait vanaf 17 oktober 2022 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter