Nieuwe trailer voor Jeepers Creepers Reborn

Screen Media Films heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Jeepers Creepers: Reborn, met in de hoofdrollen Sydney Craven (EastEnders) , Imran Adams (Hollyoaks) en Jarreau Benjamin als “The Creeper”. Deze kun je hieronder bekijken. De film krijgt in de VS eind september een speciale release van drie dagen en gaat waarschijnlijk daarna naar VOD of streaming.

Jeepers Creepers Reborn trailer

 

Jeepers Creepers: Reborn trailer

Jeepers Creepers Reborn ontvouwt zich terwijl het Horror Hound Festival zijn allereerste evenement in Louisiana houdt, waar het honderden geeks, freaks en die-hard horrorfans van heinde en verre aantrekt. Onder hen is fanboy Chase en zijn vriendin Laine, die voor het eerst een dergelijk festival bezoeken. Maar naarmate het evenement nadert, begint Laine onverklaarbare voorgevoelens en verontrustende visioenen te ervaren die verband houden met het verleden van de stad, en in het bijzonder de lokale legende/stedelijke mythe The Creeper. Terwijl het festival arriveert en het met bloed doordrenkte entertainment tot een razernij toeneemt, gelooft Laine dat er iets onaards is opgeroepen… en dat zij er het middelpunt van is.

In de film heeft rollen voor Sydney CravenImran Adams, Ocean Navarro, Matt Barkley, Alexander Halsall, Jodie McMullen, Georgia Goodman en Jarreau Benjamin.

Jeepers Creepers: Reborn is geregisseerd door Timo Vourensola en geschreven door Sean-Michael Argo en Jake Seal. Jeepers Creepers 4 is geproduceerd door Jake Seal en Michael Ohoven.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter