Nieuwe trailer voor Judy met Renée Zellweger als Judy Garland

Pathé en Calamity Films hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Judy, de biopic met Renée Zellweger als Judy Garland. Deze kun je hieronder bekijken. De Britse theaterregisseur Rupert Goold zal de film regisseren. Naast Zellweger zijn er rollen voor Jessie Buckley (War and Peace), Finn Wittrock (American Horror Story) en Sir Michael Gambon (Harry Potter).

Judy

Winter 1968. Showbizz legende Judy Garland arriveert in Londen om op te treden tijdens een uitverkocht concert in The Talk of the Town. Het is 30 jaar geleden dat ze met The Wizard of Oz een wereldwijde ster werd. Terwijl ze zichzelf voorbereidt op de show, vecht met haar management, muzikanten charmeert en met vrienden en fans herinneringen ophaalt, blijven haar humor en warmte aanwezig. Zelfs haar romantische dromen lijken ongemoeid wanneer ze begint aan een relatie met Mickey Deans, haar binnenkort vijfde man. En toch is Judy broos. Na 45 van haar 47 jaar te hebben gewerkt is ze uitgeput en wordt ze achtervolgd door herinneringen aan een kindertijd die verloren is gegaan aan Hollywood. Ze wordt aangegrepen door een verlangen om thuis te zijn met haar kinderen. Zal ze de kracht hebben om door te gaan?

Met enkele van haar bekendste liederen, viert de film de stem, het vermogen tot liefde en de pure pit van ‘s werelds grootste entertainer. De film is gebaseerd op een script geschreven door Tom Edge (The Crown) en zal geproduceerd worden door BAFTA-winnaar David Livingstone (Pride) voor Calamity Films.

Judy draait vanaf november 2019 in de Nederlandse bioscoop.