Nieuwe trailer voor Lucy in the Sky met Natalie Portman en Jon Hamm

Fox Searchlight heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor regisseur Noah Hawley‘s Lucy in the Sky. Deze kun je hieronder bekijken. De film heeft in de hoofdrol Academy Award-winnaar Natalie Portman (Vox Lux) als Lucy Cola, een astronaut die de enorme schoonheid van de ruimte in zich opneemt, maar wanneer ze terugkeert naar de aarde voelt ze zich niet helemaal goed.

Lucy in the Sky

Lucy in the Sky (oorspronkelijke titel Pale Blue Dot) volgt een astronaut (Portman) terugkeer naar de aarde na een lange missie en ze begint een affaire met een collega-astronaut (Jon Hamm). Snel komt ze in een neerwaartse spiraal, wanneer ze haar connectie met haar familie verliest. Dan, wanneer haar mede-astronauten liefje een nieuwe affaire begint met een andere stagiair, begint ze de controle te verliezen.

Oorspronkelijk was Reese Witherspoon de hoofdrolspeelster, maar verliet de rol ten gunste van Big Little Lies seizoen twee. De film is losjes gebaseerd op de vermeende criminele activiteiten van astronaut Lisa Nowak, waaronder haar romantische betrokkenheid bij collega-astronaut William Oefelein.

Lucy in the Sky heeft ook rollen voor Hamm (Good Omens, Mad Men), Dan Stevens (Legion, The Apostle), Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Pearl Amanda Dickson (Criminal Minds) en Oscar-winnaar Ellen Burstyn (House of Cards).