Nieuwe trailer voor National Treasure: Edge of History

Disney heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor National Treasure: Edge of History, de aankomende Disney Plus serie gebaseerd op de succesvolle filmfranchise.

National Treasure trailerNational Treasure trailer

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

National Treasure: Edge of History trailer

De serie richt zich op het nieuw gezicht met Jess Morales, een jong meisje dat verrassend genoeg de schokkende geheime geschiedenis van haar familie ontdekt. Jess werkt voor de FBI waar ze haar vermogen om puzzels op te lossen laat zien in de Cryptoanalyse-divisie. Ze begint aan haar eigen avontuur vol geschiedenis en haast zich om de waarheid over het mysterieuze verleden bloot te leggen, terwijl ze probeert een eerder verloren Noord-Amerikaans artefact te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lisette Alexis als Jess Morales, Lyndon Smith als FBI Agent Ross, Zuri Reed als Tasha, Jake Austin Walker als Liam, Antonio Cipriano als Oren, Jordan Rodrigues als Ethan, Catherine Zeta-Jones als Billie, Justin Bartha als Riley Poole en Harvey Keitel als Peter Sadusky.

De eerste aflevering van de National Treasure serie wordt geregisseerd door Mira Nair (Queen of Katwe) op basis van een scenario geschreven door de originele filmschrijvers Marianne en Cormac Wibberley.

Het project is afkomstig van de originele filmproducent Jerry Bruckheimer en de Wibberleys, die allemaal als uitvoerende producenten dienen. Het wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer Television met ABC Signature als studio.

National Treasure, met in de hoofdrol Oscar-winnaar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, The Rock) en Diane Kruger (In the Fade, Inglourious Basterds), werd uitgebracht in 2004 en verdiende $347 miljoen aan de wereldwijde box office. De opvolger, National Treasure: Book of Secrets, verdiende wereldwijd $457 miljoen extra voor Disney.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter