Nieuwe trailer voor Netflix en Alfonso Cuarón’s Roma

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Roma. De film is het, tot nu toe, meest persoonlijke project van Academy Award®-winnaar Alfonso Cuarón (Gravity, Children of Men, Y Tu Mama Tambien).

Roma

Roma gaat over de jonge Cleo (Yalitza Aparicio), een huishoudster die werkt voor een gezin uit de middenklasse in de wijk Roma in Mexico City. Cuarón heeft Roma gebaseerd op zijn eigen jeugd en schrijft hiermee een liefdevolle ode aan de vrouw die hem opvoedde. De film is een levendig en emotioneel portret over huishoudelijke strijd en sociale hiërarchie te midden van de politieke onrust in het begin van de jaren ’70. Het is Cuaróns eerste project sinds het revolutionaire Gravity uit 2013.

Roma krijgt een exclusieve en gelimiteerde wereldwijde bioscooprelease, die start op 21 november in Los Angeles, New York en Mexico. Vanaf 29 november zal de film in andere Amerikaanse steden, in Toronto en in Londen te zien zijn. Vanaf 5 december speelt Roma ook in andere internationale steden. De film is vanaf 14 december te zien op Netflix en krijgt dan een nog uitgebreidere, internationale bioscooprelease. Roma zal uiteindelijk in meer dan 30 verschillende landen op het witte doek vertoond worden, waaronder ook 70mm vertoningen.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Marina de TaviraYalitza AparicioMarco Graf en Nancy García.