Nieuwe trailer voor Netflix film Oxygène met Mélanie Laurent

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Oxygène. Deze kun je hieronder bekijken. Geen uitweg, geheugenverlies, nog 90 minuten te leven. De zuurstof raakt snel op en de tijd dringt voor Liz. Als ze dit wil overleven, moet ze er alles aan doen om zich te herinneren wie ze is. Oxygène is vanaf 12 mei te zien op Netflix.

Oxygène trailer

Oxygène trailer

De film vertelt het verhaal van een jonge vrouw die wakker wordt in een cryogene capsule. Ze weet niet meer wie ze is of hoe ze daar terecht is gekomen. Omdat haar zuurstof bijna op is, moet ze haar geheugen weer opbouwen om een ​​uitweg uit haar nachtmerrie te vinden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mélanie Laurent (6 Underground, Inglorious Basterds), Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel, The French Dispatch) en Malik Zidi (The Assistant, Marie Curie: The Courage of Knowledge). Toen de film voor het eerst werd aangekondigd als in ontwikkeling onder de titel O2 in juli 2017, zou Anne Hathaway (The Witches) de hoofdrol spelen en het project produceren. Uiteindelijk verliet ze het project en tekende Noomi Rapace (What Happened to Monday) om haar begin 2020 te vervangen en Aja tekende als producer.

Een paar maanden later zou Aja ervoor kiezen om in de regisseursstoel te stappen en Franck Khalfoun (P2, Maniac) te vervangen. Naast het regisseren, is Aja producer naast Vincent Maraval (French Exit), Brahim Chioua (Climax), Noëmie Devide (Spring Breakers) en Grégory Levasseur (The Pyramid, Crawl).

De film is geregisseerd door Alexandre Aja op basis van een scenario door Christie LeBlanc (How to Make a Reality Star). Vanaf 12 mei 2021 zal de Franse film exclusief op Netflix te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter