Nieuwe trailer voor Netflix serie Midnight Mass

Na The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor komt Mike Flanagan weer met een horror serie. Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de serie Midnight Mass, die op 24 september verschijnt. Bekijk de trailer hieronder.

Midnight Mass trailer

De serie vertelt het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een verstoten jongeman en de komst van een charismatische priester. Wanneer de verschijning van pater Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen, hervind de gemeenschap hun religie – maar hebben deze wonderen een prijs?

Midnight Mass is afkomstig van maker en regisseur Mike Flanagan. Het is een reünie tussen Flanagan en enkele van zijn medewerkers uit de Haunting of-serie, waaronder Kate Siegel, Rahul Kohli, Henry Thomas, Robert Longstreet, Samantha Sloyan, Alex Essoe en Annabeth Gish.

De serie van 7 afleveringen heeft ook rollen voor Zach Gilford, Hamish Linklater, Crystal Balint, Matt Biedel, Annarah Cymone, Kristin Lehman, Rahul Abburi, Igby Rigney en Michael Trucco.

Midnight Mass is uitvoerend geproduceerd door Flanagan en Trevor Macy. Het maakt deel uit van de meerjarige tv-deal van Intrepid Pictures met Netflix. De filmmaker werkt momenteel ook aan een andere anthologie-horrorserie voor de streamer getiteld The Midnight Club, die is gebaseerd op de YA-romans van Christopher Pike.

Midnight Mass verschijnt 24 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter