Nieuwe trailer voor Netflix serie Resident Evil: Infinite Darkness

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Resident Evil: Infinite Darkness, een originele horror anime-serie gebaseerd op de Capcom videogamefranchise. Er zijn wereldwijd ruim 110 miljoen exemplaren verkocht van de baanbrekende survival horror-videogameserie Resident Evil. Nu maken de populaire personages Leon S. Kennedy en Claire Redfield hun debuut in een computergraphics-dramaserie. Mis dit epische, ongekend spectaculaire entertainment niet. Resident Evil: Infinite Darkness is vanaf 8 juli 2021 wereldwijd te zien, alleen op Netflix. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Resident Evil Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness op Netflix

In de serie volgen we Leon Kennedy en Claire Redfield, die in 1998 hun debuut maakten in de tweede Resident Evil-game. In deze animatieserie proberen ze een samenzwering omtrent een uitbraak van het T-virus bloot te leggen.

De stemmencast bestaat uit Nick Apostolides, Stephanie Panisello, Ray Chase, Jona Xiao, Billy Kametz, Joe J. Thomas, Doug Stone, Brad Venable.

De serie wordt geproduceerd door Hiroyuki Kobayashi van Capcom, die verantwoordelijk is voor het tot stand brengen van talloze titels in de Resident Evil-serie. TMS Entertainment heeft de serie geproduceerd, terwijl Quebico, geleid door Kei Miyamoto (producent van Resident Evil: Vendetta) de volledige 3DCG-animatieproductie leidde. Sinds de eerste game in 1996 op Sony PlayStation werd uitgebracht, nadert de Resident Evil serie zijn 25e verjaardag. De enorme franchise staat bekend als de gouden standaard van survival-horrorspellen met meer dan 100 miljoen exemplaren van de gameserie die wereldwijd worden verkocht.

Infinite Darkness is niet de enige Resident Evil-adaptatie in de maak bij Netflix. Zo wordt er ook gewerkt aan een live-action serie over Jade en Billie Wesker, de kinderen van de voor het T-virus verantwoordelijke Albert Wesker.

Resident Evil: Infinite Darkness verschijnt 8 juli op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter